Hjemom ossnyheterPraktiske hjelpemiddelKampanje tilbudVerdi kuponger MESSERBli annonsør

VIDCOM MARKETING A/S

VIDCOM har arbeidet med produktutvikling innen flere områder i over 30 år.

VIDCOM overlater ingenting til tilfeldighetene innen markedsføring: Selskapet utvikler konstant nye og spennende produkter. Disse produseres enten av VIDCOM selv, eller på fabrikker i økonomisk gunstige lokasjoner, eksklusivt for VIDCOM. Mange av våre produkter er patenterte.

VIDCOM er produsent av STRAHLDUR, spesial-rensemidler for alle metaller, plast, akryl, syntetiske materialer, tekstiler, tepper, møbler, skinnklær, skinnmøbler, skai-interiør i biler, bobil etc.

For 35 år siden begynte VIDCOM å henvende seg til kundene via profesjonell reklame og produkt informasjon med video. Dette ble en umiddelbar suksess innen husholdningsartikler, rengjøringsartikler, garderobesystemer, gaveartikler m.m.

En demonstrasjonsvideo lages for hver ny artikkel og dubbes til de fleste europeiske språk, til nå er det produsert mer en 250 videofilmer.
Vidcoms TV/video salgsystem fører til mange fordeler for våre partnere:
1) En suksessfull produktportefølje med salgsdisplayer, videoutstyr, videofilmer
på de fleste europeiske språk.
2) For selskaper med egne tekniske installasjoner er samarbeid med Vidcom spesielt interessant. Vi planlegger løpende kampanjer som passer inn i de forskjellige periodene av året. Hver måned, et nytt og spennende produkt med en flott salgsvideo.
3) Vi produserer og filmer for våre kunder, og tilbyr utstrakt hjelp til produksjon.
4) Mange av våre produkter selges også via messer, nettbutikk og TV-shop i mange land.

Nytt produkt: De Grønne Ringer, selvvannesystem for planter
Et revolusjonerende enkelt og patentert norsk produkt. De grønne Ringer er internasjonalt  premiert med  gullmedailje på  en av verdens største  hagemesser:  Glee i England.

Lettløfter Norsk patentert hjelpehåndtak med 4 adapter. Passer til alle skuffe -spaderedskaper fra 22- 38 mm med adapter til bæring av tunge bygge-/gipsplater.

For ytterligere informasjon om våre produkter og vårt selskap, kontakt oss på epost: vidcom.marketing@gmail.com